Контакт информации

Каде се наоѓаме?

Контакт 2000 освен сервисирање на клима уреди ( комерцијални климатизери ), се занимава и со сервисирање индустиска климатизација, како што се канални клима уреди, клима комори, чилери, топлински пумпи и др.

  • ул. Борис Трајковски 7-85 , 1000 Скопје
  • тел. 02 2460 000;факс 02 240 29 36, 070 306 551
  • kontakt2000servis@yahoo.com
  • On twitter

За нашата дејност

Овластени сервисери сме за гаранциско постгаранциско одржување на клима уреди, овластени сервисери сме за повеќе брендови што се увезуваат кај нас, како што се: YORK, VIVAX, PANASONIC, LG, CARRIER, TOSHIBA...

Располагаме со голем лагер на оригинални резервни делови за клима уреди.

Покрај сервисирањето, ние сме и нивни овластени дилери.

Контактирајте не